Om os

HVEM ER VI?


Vi er en familieejet ophugger virksomhed med stor fokus på miljø og kvalitet. Dertil er god service og rådgivning vigtige værdier for os.


I AG-AUTO ApS er vi altid åbne for nye udfordrende opgaver. Hold dig derfor ikke tilbage! Kontakt os og vi undersøger hvad vi kan gøre for dig.


PROFIL OG VÆRDIGRUNDLAG

AG-AUTO ApS blev etableret i 2004, og har dermed solidt erfaring indenfor branchen. Vi bor i København  i smukke omgivelser nær Amager Strandpark og ikke langt fra motorvejen. Vi har ca.2.500 m2 areal, og planlægger at udvide indenfor det nærmeste år. AG-AUTO ApS har kvalificeret ansatte, som sørger for en hurtig, nem og miljørigtig behandling af bilerne. Vi lever op til myndighedernes miljøkrav, og blev i 2004 ISO 14001 certificeret.


For AG-AUTO ApS er det af central betydning, at sikre høj kvalitet og service uanset opgaven eller ønske. Vort værdigrundlag er forudsætningen for at skabe et godt forhold til vores kunder og samarbejdspartner. Vores indsats for at servicere kunderne bygger på samarbejde, personligt ansvar og professionalitet. Vi handler hurtigt, men vi går ikke  på kompromis med kvaliteten.  Vi kommunikerer åbent og med respekt.


I AG-AUTO ApS beskæftiger vi os primært med ophug af reservedele fra danske personbiler/varevogne,  køb og salg af biler/varevogne samt  transport af gods/biler. Størstedelen af vores salg ligger i Danmark, men vi har også en del eksport til udlandet, fortrinsvis Afrika.     Hos AG-AUTO ApS hjælper vi dig med rådgivning og alt papirarbejde uanset om du ønsker at skrotte en bil eller transportere bil/gods/stykgods. 


Vi har også  dygtige mekaniker, som kan hjælpe dig med at reparere din bil! Kom forbi med bilen, så laver vi en diagnose og giver dig et uforpligtende tilbud.

EJER


Alex Ghazali


STEDFORTRÆDER


Fouad Ghazali


AG-AUTO ApS

AG-AUTO ApS Copyright @ All Rights Reserved